Vremea. VOM AVEA O IARNĂ extremă. Anunţul ANM a activat strategiile energetice

0
4408
Avertisment de ultimă oră de la meteorologi: vor fi precipitații mixte în vest, nord și centru, predominant ninsori la munte și strat de zăpadă consistent la altitudini mari, intensificări ale vântului. Interval de valabilitate: 09 decembrie, ora 08.00 – 10 decembrie, ora 20.00. Vestea este și mai neplăcută cu cât inițial fusese anunțată o vreme frumoasă, în ușoară încălzire. Așadar, urmăriți anunțurile meteorologilor și nu plecați la drum fără să fiți informați.

În intervalul menţionat, treptat aria precipitațiilor va cuprinde toate regiunile. În vestul, nordul și centrul țării, pe parcursul zilei de sâmbătă (9 decembrie), vor fi precipitații la început sub formă de ploaie, apoi mixte, iar din noaptea de sâmbătă spre duminică (9/10 decembrie), mai ales sub formă de ninsoare. La munte vor predomina ninsorile. Izolat vor fi condiții de polei.

Cantitățile de precipitații vor depăși pe arii restrânse 15 l/mp, cu precădere în Carpații Occidentali, nordul Carpaților Orientali și vestul Carpaților Meridionali, unde se va depune strat consistent de zăpadă, potrivit antena3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here