Toată lumea a făcut-o praf că nu a mers să-și conducă mama pe ultimul drum. Abia acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care Gabriela Cristea nu a fost la înmormântare! De necrezut ce i-a făcut tatăl ei și ce s-a întâmplat apoi la cimitir

0
1410

Gabriela Cristea este însărcinată cu primul ei copil, ea și soțul său, muzicianul Tavi Clonda, urmând să devină părinți peste câteva luni.

Prezentatoarea de televiziune nu a avut o relație apropiată cu familia ei.În urmă cu ani, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea și-a pierdut mama, dar nu a mers la înmormântarea acesteia, stârnind vii controverse cu comportamentul ei.

Nici cu tatăl ei, Eugen, nu are o relație apropiată, chiar dacă situația acestuia nu este deloc bună.

În ultima vreme, Eugen Cristea a avut mari probleme de sănătate, un picior fiindu-i amputat. De când este însărcinată, Gabriela Cristea nu a luat deloc legătura cu tatăl său, după cum a afirmat paula Crăciunescu, cea despre care se spune că este mama adoptivă a vedetei.

Paula Crăciunescu, femeia căreia Gabriela Cristea îi spune „mamă” a vorbit despre relația dintre Gabriela Cristea și tatăl ei, Eugen.

„Nu, n-a luat legătura de când e însărcinată cu tatăl ei. N-am să o văd vreodată alături de tatăl ei… O doare că din momentul în care mama ei a murit, tatăl ei a început să o denigreze. Nu a putut merge la înmormântare când toate presa era colo. A mers apoi separat” a declarat Paula Crăciunescu.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here