Ţi se rupe sufletul! Ultimele cuvinte ale Alinei, tânăra ucisă la metrou: “A pus mâinile pe bordura aia…”

0
1767

Unul dintre martorii care au privit îngroziţi ultimele clipe de viaţă ale Alinei Ciucu, tânăra împinsă în faţa metroului, a povestit care au fost ultimele cuvinte rostite de aceasta. Victima s-a luptat să trăiască, după ce a fost aruncată de Magdalena Şerban de pe peron.

O femeie care a fost de faţă la crima de la metrou a mărturisit că Alina Ciucu a ţipat şi a strigat după ajutor, însă, nimeni nu i-a sărit în ajutor, pentru că metroul tocmai intrase în staţie. Cu toate astea ea a reuşit să se prindă de peron, însă, criminala a lovit-o cu sălbăticie cu piciorul şi a aruncat-o în faţa metroului care venea cu viteză.

“A pus mâinile pe bordura aia. A vrut să se ridice. A ţipat, a urlat, dar nimeni nu a ajutat-o. Metroul a venit repede. Daca încerca să se sinucidă, nu striga după ajutor”, a povestit o martoră pentru Ştirile Kanal D.

Potrivit ancheatoilor, Magdalena Şerban părea speriată şi dezorientată.

Scenele de groază s-au petrecut în seara zilei de 12 decembrie, în jurul orei 20:00, în staţia de metrou Dristor 1. Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani a fost împinsă pe şinele de tren de Magdalena Şerban. Pe peron nu erau multe persoane, iar martorii nu au putut oferi multe detalii la audierile care au avut loc în acea noapte la Poliţia Capitalei. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată că principala suspectă ar fi pândit momentul când victima, tânăra de 25 de ani, nu era foarte atentă, se uita în telefon, şi ar fi împins-o de pe peron pe şinele de la metrou în momentul în care trenul se apropia de staţia Dristor 1. Tânăra ar fi încercat să urce înapoi pe peron, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul şi ar fi izbit-o practic de metroul care tocmai intra în staţie.

Asasina, spun poliţiştii, a mai încercat să împingă o tânără, cu câteva ore înainte, dar nu a reuşit. S-a întâmplat în staţia Costin Georgian. Magdalena Şerban, presupusa criminală, a fost reţinută pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here