Ti se rupe SUFLETUL! S-a întâmplat în momentul în care sicriul Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou, a fost scos din casă. Durerea a fost IMENSA…

0
770

Alina Ciucu, tânăra de doar 25 de ani omorâtă la metrou de Magdalena Şerban, a fost condusă azi pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc în satul ei natal Ostroveni, din judeţul Dolj.

Familia îndurerată, apropiaţii, prietenii şi zeci de persoane au fost prezenţi pentru a-şi lua rămas bun de la Alina Ciucu. La înmormântare au cântat doi saxofonişti, iar oamenii au început să plângă când au auzit melodiile de jale.

Sicriul a fost scos din casă, după slujbă, moment în care rudele sale au început să-şi strige durerea şi nu şi-au putut stăpâni lacrimile de suferinţă. Mama, unchiul Alinei Ciucu, dar şi ceilalţi apropiaţi ai tinerei nu s-au putut dezlipi de sicriul fetei şi au mers tot drumul în urma maşinii mortuare care s-a oprit din când în când, prin sat, pentru ca preoţii să poată ţine slujba.

Durerea a fost imensă pentru toţi cei prezenţi, moartea fulgerătoare a Alinei Ciucu a marcat întreg satul, iar oamenii nu o vor uita niciodată.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here