ŞOCANT. O bătrânică de 82 de ani, imobilizata la pat, a fost jefuita de 70.000 de euro. „Nenorocita m-a luat de gat sa ma spanzure”

0
113

Întîmplare şocantă în localitatea Urlaţi, judeţul Prahova. O bătrână de 82 de ani şi fiica ei bolnavă au rămas fără averea de 70.000 de euro, obţinută în urma vânzării unui teren. În toiul nopţii, mai mulţi indivizi cu cagule pe cap şi înarmaţi cu răngi au dat buzna în apartamentul femeilor.

Aceştia le-au torturat pe bietele femei până când au mărturisit unde ţin  ascunşi banii.  Din păcate, răufăcătorii nu au fost prinşi nici până la această oră.  Politistii cauta patru barbati si o femeie care au dat lovitura la pont.

Femeia de 82 de ani este imobilzată la pat iar fiica acesteia suferă de o maladie, acestea fiind îngrijite de un vecin.

Acestea au devenit însă pradă uşoară hoţilor, care le-au chinuit      fără milă. Într-un interviu acordat reporterilor PRO-tv, femeile au vorbit despre drama lor.

Victima: Nenorocita m-a luat de gat sa ma spanzure si mai multe nu si mi-a sucit gura in fel si chip de ma doare si acuma nu mai pot. Pe fiica mea au chinuit-o mai mult dincolo in dormitor ii spunea unde sunt banii mult, banii multi.”

Reporter: „Si v-au luat banii?”

Victima: „Si mi i-a luat.”

tacul asupra celor doua femei a raspandit teama in cartier, mai ales ca politstii n-au reusit sa-i prinda pe suspecti desi au trecut patru zile de la atac.

Iulia, vecina: Asa ceva mi se poate intampla mie, aici, la parter.

Reporter: „Stati cu teama?”

Iulia:Da, bineinteles. Acum am luat masuri sa imi pun niste gratii ceva.”

Coca Roman, vecina: „Mie imi e teama, pana acum dormeam cu geamul deschis sau la bucatarie rabatat, acum il inchid.”

Din păcate, autorităţile nu au dat de urma făptaşilor. Faptul ca hotii purtau cagule si manusi îngreunează ancheta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here