Prințesa Charlotte are o nouă pasiune. Iată ce-i place să facă în timpul liber!

0
243

Are doar doi ani, însă își manifestă deja preferințele în materie de alimentație, vestimentație sau… activități sportive și educative! Asemenea fratelui său mai mare, dar și a mamei sale, Prințesa Charlotte a dezvoltat o pasiune pentru un anumit sport!

Charlotte vrea să joace tenis, așa că ia deja lecții

Potrivit ziarului The Sun, mezina Ducilor de Cambridge are, la doar doi ani, o pasiune pentru tenis. Și cum părinții ei sunt ambasadori ai acestui sport, și-ai unei vieți sportive în general, micuța Charlotte a primit undă verde pentru a începe lecțiile de tenis. De altfel, și Prințul George s-a apucat de lecții de tenis în jurul acestei vârste. Cei doi merg la clubul sportiv exclusivist din Londra, Hurlingham. ”Nu are nici trei ani, însă ei au crezut că îi va plăcea să ia lecții și așa a fost până acum. Pare un talent înnăscut la așa ceva”, spune o sursă citată de publicația amintită anterior.

Și George ia lecții

Ducesa de Cambridge a vorbit cu alte ocazii despre preferința băiețelului ei de a juca tenis. ”Ea mi-a spus că George având doar patru ani, momentan, nu vrea decât să lovească mingea. Așa că și-ar dori să știe ce lucruri ar trebui să facă ea pentru a-l ajute să-nvețe tenis. La vârsta asta, toți se străduiesc să lovească mingea. Mi-a spus că e interesat de tenis, însă mai mult în partea cu lovitul mingii.”, declara antrenorul Sam Richardson, despre discuția lui cu Kate.

Aici iau lecții de tenis micuții Ducilor de Cambridge

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here