Părinţii Denisei Răducu vor izbucni în plâns când vor auzi ce vorbe au ieşit din gura fiicei lor: “Nu fi mamă supărată, nu mai plânge dragă tată”

0
1634

Denisa Manelista şi-a iubit la nebunie familia, iar de părinţii ei nu uita nici atunci când cânta. Melodiile artistei au fost mereu oe val, iar una dintre acestea este cu adevărat emoţionantă.

În urmă cu mai mulţi ani, Denisa Răducu a scos o melodie specială pentru persoanele care i-au dat viaţă. Versurile sunt cutremurătoare şi emoţionează orice părinte sau copil. Cântăreaţa îşi cerea scuze de la familia sa în cazul în care i-a greşit sau a supărat-o vreodată.

„Iartă-mă mamă şi tată dacă v-am greşit vreodată / Tare mult o să-mi lipsească grija părintească / Nu fi mamă supărată, nu mai plânge dragă tată/ Fata ce-ați crescut cu milă nu mai e copilă”, sunt câteva dintre versurile piesei Denisei.

Chiar dacă melodia este mai veche, Denisa a postat-o pe contul său pe data de 2 mai, cu nici trei luni înainte ca părinţii săi să o bage în groapă. Geta şi Emilian Răducu, care nu îşi mai vorbesc după divorţ, cu siguranţă găsesc atât alinare, cât şi o mare durere în aceste cuvinte.

Denisa Răducu a murit duminică, 23 iulie, după o ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer. Artista fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Din păcate, după luni de tratamente complicate, corpul artistei a cedat. Marţi, 25 iulie, Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum, la Ştefăneşti, satul ei natal din judeţul Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here