O româncă bate și umilește o bătrână de 84 de ani, pe care trebuia să o îngrijească! Scenele terifiante surprinse în Italia au șocat o lume întreagă – VIDEO

0
88

Încă un concetățean de-al nostru șochează lumea prin faptele sale brutale. De data aceasta este vorba despre o femeie, o româncă a fost surprinsă în timp ce o bătea pe bătrâna în vârstă de 84 de ani pe care era plătită să o îngrijească. Pe lângă bătăi, românca are și un comportament total inadecvat față de femeia în vârstă.

Totul s-a petrecut în Italia, aici Veronica Moroșan, în vârstă de 60 de ani, fusese angajată de către fiica bătrânei pentru a avea grijă de aceasta. În loc să își facă treaba pentru care era plătită, Veronica Moroșan se purta oribil cu femeia, o bătea și o brusca.

Cea care a observat că se petrece ceva suspect a fost fiica bătrânei, ea a văzut semnele de pe mâinile mamei sale și a întrebat dacă totul este în regulă. Bătrâna a răspuns afirmativ, probabil de frică, însă fiica sa nu a crezut-o. Fata bătrânei a mers la poliție, cu ajutorul căreia a amplasat camere de supraveghere prin casă.

Scenele surprinse sunt de o brutalitate rară:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here