Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle va ajuta economia țării. Iată ce profit se preconizează!

0
135

În luna mai a anului viitor, fosta actriță Meghan Markle va intra în familia regală britanică, devenindu-i soție Prințului Harry al Marii Britanii. Un eveniment așteptat de milioane de simpatizanți regali, dar și de familia regală britanică. Cum așa? Ei bine, motivul e unul pur financiar, dat fiind faptul că se preconizează o creștere a economiei britanice, dar și o întărire a relațiilor diplomatice cu SUA.

Logodna lor a ajutat economia țării

Interesul internațional manifestat vizavi de nunta dintre Prințul Harry al Marii Britanii și actrița americană Meghan Markle ar putea însemna o creștere semnificativă în turismul britanic, și, prin urmare, o majorare a economiei britanice cu câteva milioane de lire sterline. O spune chiar o firmă de consultanță financiară, care preconizează că istoria nunții Prințului William cu Kate Middleton se va repeta în cazul nunții Prințului Harry cu Meghan Markle.

Geanta ei s-a vândut în timp record

Astfel, potrivit unui studiu făcut de firma de consultanță financiară ”Brand Finance”, nunta dintre Harry și Meghan poate genera o creștere a economiei britanice cu 500 de milioane de lire sterline. Specialiștii au în vedere ”efectul Meghan”, manifestat deja la primele apariții în public ale logodnicei lui Harry, care a generat vânzări record. Aceștia fac referire la geanta în valoare de 495 de lire sterline, creată de designerul britanic Strathberry, care s-a vândut în doar câteva ore, după ce Meghan Markle a purtat-o, vineri, la prima îndatorire oficială.

S-au creat deja obiecte inspirate din logodna lor

David Haigh, directorul firmei Brand Finance, a declarat pentru Sunday Express că, până acum, obiectele vestimentare purtate, în public, de către Ducesa de Cambridge au adus un venit considerabil casei regale britanice: ”Multe dintre vânzările generate de monarhi au fost cu care Ducesa de Cambridge a fost văzută. Meghan Markle este o actriță talentată, cu o popularitate globală și cu un puternic branding personal. Ne putem aștepta ca ea să i se alăture Ducesei de Cambridge și să devină un ambasador puternic al monarhiei și al brandurilor britanice, în general, mai ales în SUA și Canada, acolo unde ea a locuit până acum”.

Specialistul David Haigh a precizat și că sărbătorirea Jubileului de Diamant a Reginei Elisabeta a II-a, din 2012, a generat o creștere a economiei britance cu 390 de milioane de lire sterline, grație rezervărilor la diferite hoteluri, dar și a vânzărilor de produse comercializate de Casa Regală Britanică. Ducesa de Cambridge, de exemplu, generează vânzări de 200 de milioane de lire sterline pe an.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here