Niciodată dar NICIODATĂ nu vor face asta. 10 lucruri pe care oamenii puternici nu le fac

0
116

 

Viaţa nu iartă pe nimeni. Şi dacă pe mulţi experienţele negative îi fac mai vulnerabili psihic, pe alţii însă nu îi fac să îşi piardă zâmbetul oricât de infamă este situaţia în care se află.

Aceştia sunt oamenii puternici, cu rezultate remarcabile şi un tonus psihic foarte bun.

Însă ce îi face cu adevărat puternici? Vă prezentăm cele 10 tipare mentale ale oamenilor cu adevăraţi puternici.

  1. NU se preocupă de TRECUT şi NU au regrete

Persoanele puternice îţi concentrează energia pe momentul prezent. Ei înţeleg foarte bine faptul că  trecutul nu poate fi modificat iar viitorul este impredictibil.

2.  NU rămân în zona lor de confort 

Persoanele puternice psihic  nu fug de provocări, ba dimpotrivă. Lăsând la o parte zona lor de confort, aceştia  se dedică tuturor provocărilor cu multă energie şi nu se renunţă deloc uşor. Nu se plafonează într-o situaţie, ci caută în permanenţă să se auto-depăşească.

3. NU ascultă opiniile celorlalţi

Persoanele puternice  sunt şi cel mai greu de influenţat. Aceastea au un sistem de valori foarte bine stabilit şi un ego foarte puternic. Nu ascultă decât de ei înşişi şi iau deciziile în funcţie de propriile interese.

4.  NU evită schimbările

Persoanele puternice sunt uşor adaptabile mediului, motiv pentru care schimbările nu au menirea de a-i destabiliza. Ba dimpotriva.

5.  NU se plâng niciodată

Oamenii puternici psihic sunt şi oamenii de acţiune. Aceştia nu se vor victimiza niciodată şi nu se vor plânge de problemele lor cunoscuţilor, încercând să soluţioneze cu lucididate orice problemă îi presează.

6. NU sunt invidioşi pe succesul altora

Oamenii puternici sunt împăcaţi cu ei înşişi şi orice victorie a celorlalţi nu îi va motiva şi mai mult spre reuşită. Din păcate, majoritatea oamenilor sunt foarte afectaţi de succesele altora pierzând din vedere faptul că şi ei pot obţine rezultate asemănătoare  prin muncă şi multă ambiţie.

7. NU se gândesc la eşec

Oamenii puternici luptă cu fricile şi nu se vor lăsa niciodată intimidaţi de perspectiva unui eşec. Persoanele puternice sunt de asemenea şi foarte optimiste, iar frica de eşec nu îi va face niciodată vulnerabili pentru că ei ştiu cum să o controleze.

8.  NU îşi plâng niciodată de milă

Persoanele puternice vor şti întotdeauna să o ia de la capăt şi nu vor blama soarta sau anumite persoane pentru insuccesul lor.  Caracterele puternice sunt de asemenea foarte asumate şi au toate şansele să răzbească în marea învlburată a vieţii.

9.  NU se concentrează pe slăbiciunile şi defectele lor

Persoanele puternice nu se vor auto-sabota niciodată, ci vor avea întotdeauna o stimă de sine sporită. Vor lăsa deoparte greşelile şi se vor concentra atuuri-le pe care aceştia le au şi nu pe defectele aceastora.

10.  NU depind de ceilalţi 

Persoanelor puternice le place să fie independente emoţional, financiar etc. Ceea ce îi face să nu aibă aşteptări foarte mari de la cei din jurul lor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here