Mama milionarului Gigi Begali este principalul sfătuitor al afaceristului. Dar stai să vezi în ce casă sărăcăcioasă a locuit femeia în tinerețe!

0
362

Gigi Becali isi adora mama. Milionarul spune ca cea care i-a dat viata este un exemplu de moralitate, demnitate si hotarare.

Alexandrina Becali stie ce inseamna conditiile inumane de trai. Pe vremea comunismului femeia si sotul ei au fost deportati intr-un lagar de munca doar cu hainele de pe ei. „Casa” lor era un camp gol si au fost nevoiti sa-si construiasca singuri o locuinta din chirpici.

Munceau de dimineata pana seara, pana la epuizare, fara pauze si mancau cat sa supravietuiasca. In acest loc a venit pe lume si Gigi Becali, dupa cum el insusi a povestit in cartea „Becali si politica”.

Gigi Becali isi adora mama. Femeia a facut tot posibilul sa-l ajute sa iasa mai repede din penitenciar

Gigi Becali isi adora si respecta enorm mama pentru ca a avut puterea sa treaca prin toate greutatile cu fruntea sus si in special pentru ca a facut tot posibilul sa-l ajute sa iasa mai repede din penitenciar.

Alexandrina i-a trimis presedintelui de la vremea respectiva, Traian Basescu, o cerere de gratiere care a fost insa respinsa, iar mai tarziu a facut un apel si la Klaus Iohanis sa dispuna eliberarea fiului ei.

Alexandrina Becali este principalul sfatuitor al omului de afaceri in chestiunile de familie si este tratata de rudele ei ca un adevarat lider.

Gigi Becali imparte bancnote de un milion in stanga si in dreapta de fiecare data cand merge la cumparaturi, obicei surprins de altfel, deseori, si de paparazzii WOWbiz.ro. Daca va intrebati de unde a mostenit afaceristul generozitatea fara margini, ar trebui sa va uitati in directia doamnei Alexandrina Becali (87 ani), mama finantatorului Stelei.

Femeia este credincioasa si milostiva, la fel ca fiul ei si, cand merge la biserica, le da diverse alimente sau bani cersetorilor. Mai mult decat atat, cea care i-a dat viata lui Gigi Becali apreciaza oamenii saraci, dar ambitiosi, care-si doresc sa lucreze si, cu ajutorul baiatului ei, le-a gasit catorva dintre ei locuri de munca.

Sursa: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here