Mama, 25 de ani, tatăl și cei trei copii de 1,3 și 7 ani au plecat în această dimineață în vacanță, la mare. La ora 4.36, pe A2 s-a întâmplat tragedia. Unul dintre cei trei copilași a decedat pe loc, ce se întâmplă acum cu restul

0
1100

Un accident grav a avut loc în această dimineață pe A2, la km 188-189, pe sensul de mers București-Constanța. În accident a fost implicată o întreagă familie din județul Cluj, părinții și trei copii minori. Din nefericire, un copil de 3 ani a murit în urma impactului.

La fața locului au sosit imediat pentru ambulanțe și un echipaj SMURD, inițial fiind răniți patru minori și doi adulți.

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, un băiețel de 3 ani și-a pierdut viața.

În urma accidentului, au mai fost rănite grav două fetițe de 1 an și 7 ani, ambele fiind în comă, dar și doi adulți, un bărbat, a cărui vârstă nu e cunoscută, dar și o femeie de 25 de ani.

Din primele cercetări, Poliția a stabilit că neatenția la volan a fost cauza accidentului. Conducătorul auto, care se îndrepta către mare, pe banda a doua, pe fondul unor preocupări pe bancheta din spate, acesta întorcându-se către copii, a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un TIR care circula pe prima bandă, iar apoi a ricoșat în parapetul despărțitor.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here