Foto: Marcel Toader a făcut public schimbul de mesaje cu amantul soţiei sale! A spus tot : „S-a întors la 11 noaptea cu rochia murdară și …”:

0
15004

Marcel Toader a făcut noi dezvăluiri despre Maria Constantin. Omul de afaceri a povestit cum a descoperit că este înşelat de Maria Constantin, iar detaliile sunt halucinante. Marcel Toader a mărturisit că a avut ceva semnale de la început că relaţia sa cu interpreta de muzică populară nu era ce trebuie şi că, de un an, el şi Maria Constantin nu mai aveau nicio treabă unul cu celălalt.

Marcel Toader a făcut publice şi dovezile faptului că a fost înşelat de Maria Constantin, un schimb de mesaje cu amantul soţiei, aşa cum CANCAN.RO, a dezvăluit în premieră.

Marcel Toader a prezentat în direct schimbul de mesaje cu amantul soţiei

Marcel Toader a povestit detalii halucinante despre cum a aflat că Maria Constantin l-a înşelat. „S-a întors la 11 noaptea cu rochia murdară”, a dezvăluit Marcel Toader. Omul de afaceri a dezvăluit că Maria s-a întors de la un concert cu rochia murdară în faţă şi că apoi a plecat de acasă. Când s-a întors avea rochia murdară şi în spate. Marcel Toader a mers la maşină şi a văzut muştele şi ţânţarii lipiţi pe capotă şi pe grila maşinii. În momentul acela a realizat că Maria stătuse pe capotă. Marcel Toader a mărturisit că în acel moment, pusă în faţa evidenţei, Maria i-a recunoscut că l-a înşelat. El a întrebat-o de ce a făcut acest lucru, iar Maria i-a replicat că este nefericită.

„Ţi-am spus (n.r.- lui Dan Capatos) că nu mai vreau să mă gândesc la căsătorie. Eu am intrat cu sufletul deschis în această relaţie. Am vorbit despre ce nu a mers în relaţiile noastre, am avut câteva semne de întrebare, dar am trecut repede peste aceste semne, am început proiectul împreună, să o fac cunoscută.

Am pus la picioarele ei toate cunoştinţele mele, toate resursele mele, şi financiare. Zilele trecute un prieten mi-a spus: «Marcele, tu nu ai sunat nici 5% din cunoştinţele tale ca să te ajute pe tine faţă de cât le-ai sunat să o ajute pe Maria»”, a mărturisit Marcel Toader la „Xtra Night Show”.

Marcel Toader a povestit şi un episod de la emisiunea „Ferma vedetelor”, acolo unde a participat alături de Maria Constantin: „Am urcat scările şi mă aşteptam să ne luăm în braţe. Dar nu eu am fost luat în braţe. Nu-mi venea să cred. M-am expus cumplit, dovada a fost când am ajuns acasă”, a spus omul de afaceri.

„Am vorbit cu naşul Prigoană şi el m-a întrebat: «Ce e, fiule?». I-am spus: «Naşule, nu mai e nimic la mijloc»”, a rememorat Marcel Toader o discuţie purtată cu Silviu Prigoană.

„Am primit un mesaj în această seară, o păstrez anonimă pe persoana respectivă. Mesajul sună aşa: «Dumneavoastră n-aţi fost niciodată căsătorit cu Maria, dumneavoastră aţi făcut parte dintr-un plan bine pus la punct. E cineva care deţine multe informaţii. De ce mă gândesc că am fost parte a unui plan? La două luni de când s-a căsătorit cu mine cariera a fost pe primul plan, după primul an noi nu mai existam. Zilnic pleca 6-8 ore la sală, primeam informaţii că nu merge numai la sală, i-am spus: «Atenţie ce faci, că este foarte important ce faci» şi totul a culminat cu tăierea părului. Un an de zile noi n-am mai existat, un an de zile v-a minţit pe toţi, eu încercam să îi dau de înţeles că sunt în continuare alături de ea, dar eu nu mai contam. De un an nu mai aveam nicio treabă unul cu celălalt, nici sexual, decât foarte rar”, a precizat Marcel Toader.

Marcel Toader a spus că motivul pentru care a ieşit public să povestească tot ce a fost este faptul că Maria Constantin a încălcat înţelegerea de a nu vorbi despre el. „A avut loc un grătar de taină, unde au pus la cale strategia: că sunt un puturos şi alte acuzaţii”, a subliniat Marcel Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here