Fetiță de 13 luni violată de tatăl ei înainte de a fi ucisă

0
599

Poppi Worthington o fetiță de 13 luni, a fost abuzată sexual de tatăl ei înainte de a fi omorâtă, a anunțat, luni, un medic care a efectuat autopsia micuței care a murit în 2012.

David Roberts, legist din Cumbria, a anunțat, luni, la încheierea raportului pentru o instanță că Poppi a suferit leziuni cauzate de penetrarea anală. Cauza decesului a fost asfixia datorată unui mediu nesigur în somn după atacul sexual, a spus el.

Legistul a mai spus că declarațiile lui Paul Worthington, tatăl lui Poppi, nu stau în picioare și că nu poate fi vorba de omor prin inprudență deoarece Poppi a murit în urma unui act de omor. Legistul a mai spus că penetrarea nu i-a provocat moartea fetiței și că aceasta a survenit în urma asfixierii după ce tatăl ei a luat-o din patuț și a pus-o lângă el în pat obligând-o să doarmă într-un mediu nesigur.

Fetița de 13 luni a murit în 2012, dar cazul nu a fost considerat omor până în 2016 când un tribunal al familiei a trebuit să ia o hotărâre în legătură cu frații lui Poppy. Atunci, judecătorul a aflat că există posibilitatea ca Paul Worthington să-și vo violat fiica înainte de moartea acesteia.

Tatăl a negat orice acuzație el spunând că atunci când copilul a început să plângă în timpul nopții a luat-o din pătuț și a pus-o în pat cu el și s-a dus să-i pregătească mâncare. Dar când s-a întors a găsit-o inertă și atunci a chemat ambulanța. Micuța a fost dusă de urgență la spital unde a murit câteva ore mai târziu. Atunci medicii au intrat la bănuieli pentru că au observat sânge pe fundul ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here