De câteva zile fetița nu mai putea mânca fără să vomite, apoi tatăl a venit acasă mai devreme și a văzut ce i-a făcut mama, a sunat imediat la poliție. Uite ce băgase femeia în copila de 17 luni

0
1264

Mamele vitrege nu au o reputație prea bună, iar unele femei parcă fac tot ce pot pentru ca acest lucru să rămână așa. Andrea Vazquez-Hernandez are 36 de ani din Carol Stream Illinois, SUA, ea i-a făcut fiicei sale vitrege ceva cumplit.

Pe data de 29 mai 2016, femeia a pus ojă în laptele fetiței, dar acesta s-a vărsat iar tatăl a înțeles ce făcea soția lui. Copila a fost transportată la spital, dar medicii au spus că e sănătoasă.

Însă sticla de lapte chiar avea ojă în ea, conform poliției. Vazquez a fost arestată pentru violență domestică împotriva unui minor și i-a fost stabilită o cauțiune de 250.000 de dolari. Conform Chicago Tribune, procesul ei a avut loc în mai 2017. Tatăl copilului a depus mărturie că relația dintre ei doi se deteriorase, și, aparent, Vazquez nu era fericită că bărbatul comunica cu mama biologică a copiilor lui.

În ziua în chestiune, tatăl își dusese copiii la înghețată pe când femeia rămăsese acasă. Când s-au întors, cea mică, în vârstă de 17 luni, a luat o gură din lapte și l-a scuipat, apoi a aruncat biberonul pe podea. Când tatăl s-a uitat la el, a putut mirosi acetona și aproape că a vomitat.

Încă nu a apărut în presă pedeapsa pe care a primit-o această femeie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here