FOARTE TRIST. Ce se întâmplă, de fapt, la petrecerile la care cânta Denisa Manelisa? Manelistii au spus adevarul!

0
1646

 

Denisa Manelista se confruntă cu o afecţiune a ficatului care îi pune în pericol viaţa. De la o zi la alta, frumoasa artista este tot mai slăbită şi luptă cu ultimele puteri pentru a se vindeca, urmând tot soiul de tratamente alternative în timp ce medicina alopată nu oferă prea multe şanse.

Nopţile pierdute pe la petreceri şi un stil de viaţă solicitant ar fi printre principalele cauze ale maladiei de care suferă artista, la doar 27 de ani.

Jurnalistul Cristi Brancu a oferit pe blogul său câteva detalii despre cât de riscant şi periculos este drumul artistic ales de Denisa.

A fi cantăret de manele este, fără dubii, o meserie la fel de grea ca mineritul. De ce? Pentru că acest gen exercită o fascinatie pentru cele mai negre zone interlope, acolo unde, in functie de starea psihică sau bahică a “clientului” urmărit general sau proaspăt eliberat, poti primi un munte de bani sau, dupa opt-zece ore de cantat (cat dureaza pofta “angajatorului”!), să ti se spună să pleci neplătit, dacă vrei să scapi cu viată. Oameni trecuti prin cele mai fine petreceri de la Paris, dar si pe la nunti ale unor clanuri foarte violente, cum ar fi Ionita de la Clejani, au observat că, pentru a fi cantăret de manele cu mare succes, e esential sa fii un psiholog de inaltă clasă. In marea de orgolii, bani si hachite iesite la lumină cand se imbată petrecaretii – iar la un pahar iese la lumină caracterul fiecaruia -, un singur cuvant al lui Nicolae Gută, Adrian Minune sau Salam pot face ca evenimentul să denegenereze in lupte cu săbii, cutite si gloante sau toti să se pupe plangand. Omul cu microfonul e un dirjor obligat sa facă slalom printre simfonii ale supravietuirii.

Nu e mirare că unii mai firavi de inger se prăbusesc in patima drogurilor – clientela il imbie -, iar efortul inuman să-i macine. Candva, Minodora, din postura ei de tipă “bărbătoasă”, mi-a spus că aceasta nu e o meserie pentru femei obisnuite.
Suprapuneti acest sablon de viata – terifiant pentru un om normal, care ar trebui să inteleagă că orice avere castigată repede are pretul ei! – pe structura firavă a Denisei, numită generic, să nu uităm, Denisa Manelista.”,
a scris Cristi Brancu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here